Over ons

Wie zijn wij?

www.humagel.nl is een sportvoeding & supplementen webwinkel onder de handelsnaam ‘Sport- en lifestyle Fryslân’. Wij zijn gevestigd in Friesland (Bontebok). 

Eigenaren

Marco van der Tuin & Marjon Mast

Waarom een webwinkel?

Als actief topsporter (marathonschaatser) in de Top-divisie ben ik dagelijks bezig met training en verbeteren van het prestatie niveau. Voeding en met name sportvoeding heeft een grote invloed op het prestatie niveau. Tijdens een training op de fiets of wedstrijd op natuurijs wil je de beste voeding innemen. De belangrijkste energie bron zijn koolhydraten. De traditionele sportvoeding bevat vaak weinig koolhydraten per eenheid en is te zoet waardoor je al snel klachten op maag/darm niveau ervaart. De sportvoeding = 100% vegan en glutenvrij en voorzien van hoogwaardige samengestelde koolhydraten. De smaken zijn uniek!

De ontwikkeling en kennis over voeding en met name sportvoeding is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Nu wil ik mijn kennis en ervaring delen met andere duursporters. Van recreatief niveau tot professionele sporters. Hierdoor breng ik mijn ervaring als topsporter & leefstijlcoach te samen. De passie voor sport en voeding is vertaald in een eigen webwinkel: www.humagel.nl.

Heeft u vragen over één van onze producten of een mogelijke samenwerking aangaan? neem dan gerust contact met ons op.

Sportieve groet,

Team Humagel Nederland