Over ons

Over mij

www.humagel.nl is een webwinkel in sportvoeding & Sport Cosmetica. Onder de handelsnaam ‘Sport- en lifestyle Fryslân’. Wij zijn gevestigd in de mooie stad Sneek.

Eigenaar

Marco van der Tuin 

Waarom een webwinkel?

Als actief topsporter (marathonschaatser) in de Top-divisie ben ik dagelijks bezig met sportvoeding. Sportvoeding draagt bij aan het optimaal kunnen presteren tijdens wedstrijden. Dit heb ik zelf ervaren tijdens de alternatieve Elfstedentocht in Zweden. Mede dankzij goede sportvoeding kan je optimaal presteren.

Bij fietstrainingen of wedstrijden op de schaats kies ik voor de beste sportvoeding. De belangrijkste energiebron uit sportvoeding zijn koolhydraten. De traditionele sportvoeding bevat vaak weinig koolhydraten en smaakt erg zoet.  De sportvoeding die wij aanbieden zijn 100% vegan en glutenvrij en getest op doping. Door de speciale toevoeging van Chiazaad en hydrogel technologie worden maag/darm problemen voorkomen.

De ontwikkeling en kennis over sportvoeding is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Graag deel ik mijn ervaring en kennis met andere duursporters. Voor zowel amateur sport tot professionals. Als actie topschaatser & gecertificeerd leefstijlcoach breng ik ervaring en kennis samen.

Mijn passie voor sport- en voeding is vertaald in een eigen webwinkel; www.humagel.nl. Heeft u vragen over één van onze producten of een mogelijke samenwerking aangaan? neem dan gerust contact met ons op.

Sportieve groet,  Humagel Nederland