Uitslag test Gell Cell SOFT FLASK en Humagels

Voor deze test heb ik de kleine Gell Cell SOFT FLASK (160 ml) gebruikt. Best een lang ingewikkeld woord eigenlijk voor een klein flesje.
Het werkt fantastisch: In het kleine flesje kun je genoeg gels oplossen voor een marathon en je kunt hem ook nog eens eenvoudig opbergen. Kleine opmerkingen: De vulopening is wel wat klein en met koude vingers draai je makkelijk per ongeluk de zwarte ring los in plaats van het blauwe drinkdopje. Kortom het werkt! Een ideale oplossing voor duursporters, want je hebt water en voedingsstoffen in één handig flesje en geen plakkerige vingers onderweg en afval. Bij de 46 km Run Forrest Run had ik ook mijn racevest aan met Isotone drank en ik heb alle verzorgingsposten overgeslagen.
Het werkt zo goed, dat ik nu denk “Zou het ook werken als ik de gels gewoon oplos in mijn Soft Flask bottle van mijn racevest”? Dat zou immers voor ultralopen een extra handige oplossing zijn. Links Isotone drank en rechts Humagels opgelost in water, of andersom natuurlijk. Goed voor vele kilometers zorgeloos lopen. Hoe dit bevalt hoor je binnenkort.

De handige flesjes zijn te koop bij Instinct Trail shop