Humagel ook geschikt voor mensen met maagklachten

Onderstaand de ervaring van een atlete met PDS. (Prikkelbare Darm Syndroom)

..Door mijn PDS  verdraag ik heel veel producten niet waardoor ik met regelmaat problemen kreeg met mijn buik tijdens wedstrijden bij het gebruik van sportgels. Ik ben lange afstand loper, waarbij het belangrijk is voldoende voeding tot je te nemen onderweg, wil je fatsoenlijk de eindstreep halen. Op de chemische gels reageerde mijn lijf, zeker tijdens wedstrijden, eigenlijk aldoor.

Na ons gesprek heb ik diverse soorten en smaken van Humagel besteld om daarmee uit te proberen of, en welke producten van Humagel, voor mij zouden werken. Wat een TOP product! Eigenlijk alleen maar lof, met als enige kanttekening dat het jammer is  dat je het met water moet combineren (op lange afstanden is dat geen probleem, maar af en toe kom je toch momenten tegen waarbij er geen water oid in de buurt is maar je wel de gel nodig hebt)

De smaak en substantie is heerlijk én ik heb geen problemen onderweg! Daarbij heb ik voldoende energie om op een goede manier de eindstreep te halen, wat meestal leidt tot een podiumplaats.

In april 2019 loop ik de 60 van Texel voor de 3e keer (waarbij 1x gewonnen), voor die tijd loop ik als training diverse wedstrijden.

Humagel ook geschikt voor atleten met maagklachten
Inge Gorres-Smit in actie tijdens de Egboetswaterloop